Obtenez une réponse immédiate
+ 33(0)3 28 22 64 40
  • FR
  • EN
  • NL

Cn’J Group investeert in de bouw van een magazijn

 

De Cn’J Group komt oorspronkelijk uit Quaëdypre en is nu gevestigd in de haven van Duinkerke. Sinds 2001 is het bedrijf voortdurend in ontwikkeling. Momenteel bestaat de Cn’J Group uit verschillende transportbedrijven: Transports Bogaert (vervoer van zeecontainers), Nectrans Transports (vervoer van containers met speciale kenmerken) en CTF Transports (specialist in transport onder gecontroleerde temperatuur), een logistiek bedrijf (Bogaert Solution Logistique), en een managementadviesbureau en onafhankelijk softwareleverancier (BUSIPART).

De groep heeft nu ongeveer honderd medewerkers in dienst en heeft een vloot aan vrachtwagens van meer dan 78 trekkers en 160 opleggers. De Cn’J Group wil zijn klanten een uitgebreide logistieke oplossing bieden, van goederenvervoer tot opslag en distributie. Het transportbedrijf investeert daarom momenteel in de bouw van een nieuw magazijn gecombineerd met 6.000 m2 kantoorruimte. Het pand wordt gebouwd in de directe omgeving van de containerterminal in het westelijk havengebied. Dit magazijn is gespecialiseerd in de op- en overslag van bepaalde producten en biedt een innovatief concept voor het beheer en de handling van containers. Een reparatie- en onderhoudswerkplaats voor chassis en trekkers, verhuur van kantoorruimte, en een voor iedereen toegankelijk restaurant en ontspanningsruimte maken het dienstenpakket voor de gebruikers van de haven van Duinkerke compleet.

DUINKERKE NIEUWS 71.

www.cnj-group.com

 

Ces actualités peuvent également vous intéresser

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

La newsletter de Dunkerque Promotion

Un mélange d’histoires et des conseils concrets. Rejoignez la communauté des entrepreneurs les plus créatifs et recevez par email le meilleur de leur actualité.*

 

* En remplissant ces champs, vous autorisez Dunkerque Promotion à vous envoyer des informations économiques du territoire dunkerquois ainsi que des invitations à nos évènements.

Voir les témoignages