Krijg meteen antwoord
+ 33(0)3 28 22 64 40
  • NL

EEN REGIO MET BOUWGROND EN VASTGOED VOOR ELK PROJECT

Of het nu gaat om een groot project of een project van bescheidenere omvang. Zo blijft de haven van Duinkerke investeren in haar Westelijke haven. Hier wordt enerzijds een internationaal logistiek en 100% multimodaal platform van 140 hectaren gerealiseerd, een ideale locatie voor grote logistieke projecten. Anderzijds wordt er een zone ingericht die bestemd is voor de vestiging van grotere industrieën. Ook beschikt de regio over meerdere locaties voor samenwerking zoals “Work&Co”. De locatie is op loopafstand van het station van Duinkerke en biedt vooral
werkplekken voor startende bedrijven. Het Hôtel des Technologies dat gevestigd is aan de kades, heeft al heel wat bedrijven aangetrokken op het gebied van digitale media. In de aangrenzende
regio van het Samenwerkingsverband van Gemeenten van de Hauts-de-Flandres, bieden “Eurêka” en “Éclosoir” begeleiding op maat en zijn daarmee geschikt voor de opstart en ontwikkeling van bedrijven uit alle sectoren. Beiden vestigingen zijn gelegen in een dynamisch bedrijvenpark, direct aan de A25 en bieden kantoorruimtes, werkplaatsen en opslagruimtes. Tenslotte heeft de regio met het huisvesten van de piloteenheid “BioTfuel” en de implementatie van een “Power-to-Gas”-demonstratie-installatie in Cappelle-la-Grande, aangetoond dat het in staat is de opkomst van grootschalige, zeer innovatieve projecten te stimuleren. “BioTfuel” test momenteel de productie van een tweede generatie biobrandstof en is gevestigd op de locatie van de voormalige Total-raffinaderij.

Eureka

Ces actualités peuvent également vous intéresser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief van Dunkerque Promotion

Verhalen afgewisseld met concrete tips. Sluit u aan bij het netwerk met de beste en meest creatieve ondernemers en ontvang per e-mail hun laatste nieuws.

Getuigenissen