Krijg meteen antwoord
+ 33(0)3 28 22 64 40
  • NL

EERSTERANGS INFRASTRUCTUUR VOOR VERDERE ONTWIKKELING

Duinkerke ligt ideaal om perfect in te kunnen spelen op de uitdagingen op het vlak van materiaaltransport, bouw en onderhoud van maritieme energieprojecten. Duinkerke is op de allereerste plaats een industriële haven. Het is de 3e haven van Frankrijk. De haven beschikt over belangrijke hulpmiddelen die onmisbaar zijn voor de op- en overslag van goederen, bijvoorbeeld voor het transport van offshore windturbines. Bedrijven kunnen ook rekenen op de binnenvaart. Duinkerke is de belangrijkste rivierhaven van de regio en beschikt inderdaad over een groot Europees achterland en ver daarbuiten, met name richting Oost-Europa, de Benelux en Duitsland. Duinkerke is in Frankrijk bovendien de haven met het beste infrastructuur voor treinvervoer, met 200 kilometer aan spoorwegen. Ten slotte bevindt het territorium zich op het knooppunt van een dicht wegennetwerk. Zo loopt de A16 langs de kust en is aangesloten op de A25, zodat je binnen 45 minuten in de metropool Lille bent.

Ces actualités peuvent également vous intéresser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief van Dunkerque Promotion

Verhalen afgewisseld met concrete tips. Sluit u aan bij het netwerk met de beste en meest creatieve ondernemers en ontvang per e-mail hun laatste nieuws.

Getuigenissen