Krijg meteen antwoord
+ 33(0)3 28 22 64 40
  • FR
  • EN
  • NL

EEN INNOVATIEVE OPLOSSING VOOR KOUDEPRODUCTIE

In plaats van de veel gebruikte en bijzonder vervuilende koelvloeistoffen, stelt Econowatts Climatic het gebruik van een natuurlijke koelvloeistof voor, namelijk CO2. Van deze natuurlijke koelvloeistof wordt nu nog maar weinig gebruik gemaakt omdat het inefficiënt zou zijn. Met deze nieuwe ontwikkeling is het bedrijf erin geslaagd om de koudeproductie even efficiënt, of zelfs efficiënter te maken dan met de klassieke koelvloeistoffen zoals HFC of HFO. Het systeem dat het bedrijf voorstelt is namelijk minder energie-intensief. Econowatts Climatic is op dit moment volop bezig met de eigen organisatie en ontwikkeling. Het bedrijf ontwerpt en produceert zijn eigen intelligente koelmachines. Het richt zich nu nog op de regio Hautsde- France, maar wil de machines ook verder in Europa introduceren. Econowatts voelt zich hiertoe aangemoedigd door positieve feedback van de eerste klanten. Binnen nu en 5 jaar zou de ontwikkeling van Econowatts Climatic ongeveer 40 banen moeten opleveren.

Ces actualités peuvent également vous intéresser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief van Dunkerque Promotion

Verhalen afgewisseld met concrete tips. Sluit u aan bij het netwerk met de beste en meest creatieve ondernemers en ontvang per e-mail hun laatste nieuws.

Getuigenissen